Cum aduce voturi pentru AUR un jurnalist care-i urăște pe suveraniști!

Este considerat de mulți unul dintre cei mai importanți gazetari ai României și unul dintre cei mai citiți. Unii îl apreciază și pentru că se pricepe la tenis, fotbal, economie, înot, bucătărie, filozofie și box. Inclusiv box conjugal.
În mod clar nu se pricepe la comunicare eficientă, iar despre moralitate îndoielnică nu are rost să comentăm.
Dacă emiți permanent energie negativă și stropești cu venin când vorbești nici nu mai contează cum scrii.
CTP a reuși recent să îndârjească și mai mult generația care va vota în 9 iunie pentru prima dată în viață dar și încă alte câteva generații tinere. I-a trimis pe copii ăștia spre urne, având clar în gând votul pentru AUR!
Nici plătit gras de George Simion cred că nu ar fi găsit o metodă mai bună!
Cristian Tudor Popescu i-a descris în termeni duri pe tinerii care votează AUR, la Europa FM, și a spus că „aceștia sunt progeniturile educației naționale, ai catastrofelor repetate an de an la testele PISA, la simulările naționale și Bacalaureat, ai facultăților-prăvălii de diplome creștino-ecologice și de drept, ai injuriilor, ignoranței, bullyingului, violenței, violurilor, drogurilor”, scrie b1tv.ro.
Dar pe bune, măi, Popescule, de ce ar trebui acești tineri să fie atrași de o listă deschisă de Mihai Tudose și Rareș Bogdan?! Ăștia doi au mințit că vor să elimine încă o dată pensiile speciale în doar 30 de zile!
Fostul lor mandat la Bruxelles este: zero. Românii au fost umiliți, au stat în genunchi, precum slugile, nu am intrat în Schengen, tirurile românești stau la granița Europei.
Tudose a jignit și cel mai harnic popor, pe cel japonez, tratându-l cu maxim dispreț pe premierul de atunci al Japoniei. Iar “batistuță” este modelul lichelismului maxim la care poate aspira să ajungă un jurnalist migrat spre politică.
Nu-i îndemn pe tineri să voteze împotriva a ceva, dar îi înțeleg deoarece și eu sunt tentat să fac acest lucru!
Până la urmă această generație vede cum cei mai importanți lideri politici actuali sunt niște neisprăviți oportuniști fără nicio cultură generală, fără nicio realizare reală în profesie, și fără moralitate nici măcar în familiile lor.

Traian GUMINSKI