Cristian Jianu – un candidat echilibrat al dreptei din Râmnicu Vâlcea

La finalul săptămânii trecute PMP a organizat o conferinţă de presă interesantă pentru a anunţa desemnarea inginerului Cristian Jianu, fost director de succes al APAVIL SA, drept candidat la Primăria Râmnicu Vâlcea.

Au vorbit despre candidat şi proiectele acestuia fostul senator Nicolae Pătru, bun cunoscător al jocurilor politice locale şi orator cu experienţă, doamna Cristina Covaci – preşedinte organizaţia municipală a PMP şi Gheorghe (Gino) Creţan membru fondator al PNL Râmnicu Vâlcea care s-a alăturat recent proiectului inginerului Jianu.
Această candidatură dă o şansă electoratului de dreapta din Râmnic care nu se regăsea în discursurile pline de ură şi critici ale candidaţilor USR şi PNL.
În timp ce Andrei Gheorghiu şi Virgil Pîrvulescu şi-au axat, mare pare din campanie, pe critici aduse cu toptanul primarului Mircia Gutău şi denigrarea realizărilor şi proiectelor sale, inginerul Jianu, bun cunoscătror al oraşului şi a proiectelor dezvoltate de administraţiile locale în ultimii 20 de ani, duce o campanie elegantă şi pozitivă.
Este un candidat de construcţie, dar şi de muncă în echipă, fără vedetisme de lider, fără finanţări dubioase în spate, cu o echipă mică de susţinere, mică dar cu multă energie.
Cu o campanie eficientă nu este exclus ca PMP să reuşească să acceadă în consiliul municipal. Iar eventualele locuri acupate acolo vor fi luate din bagajul posturilor de dreapta şi în niciun caz de la PSD sau PER. (T.G.)