Costi Rădulescu: “Virăm banii pentru actualizarea PUG-urilor în localităţile vâlcene!”

Peste 812 milioane lei vechi vor fi investiţi de Consiliul Judeţean Vâlcea pentru actualizarea planurilor urbanistice generale şi a regulamentelor locale de urbanism. În această perioadă localităţile Copăceni, Ghioroiu, Măldăreşti şi Nicolae Bălcescu sunt pe lista de actualizare.

„Ne ţinem de cuvânt, iar programul de guvernare se duce zi de zi până la capăt.
În zilele următoare, având în vedere programul susţinut de Guvernul României prin Ministerul de Resort, Consiliul Judeţean va vira banii pentru actualizarea planurilor urbanistice generale şi a regulamentelor locale de urbanism pentru localităţile Copăceni, Ghioroiu, Măldăreşti şi Nicolae Bălcescu.
Este vorba de peste 812 milioane lei vechi, bani ce vor fi investiţi, în condiţiile legii, pentru modernizarea actului administrativ şi pentru susţinerea accesului populaţiei la date cât mai corecte, cu privire la terenurile pe care le au în proprietate sau pe care vor să investească.
Acesta este încă un pas pe ca îl facem pentru modernizarea şi eficientizarea actului administrativ, în beneficiul cetăţenilor.” – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.