Costi Rădulescu: “Viaţa noastră, a PSD-ului, va fi în stradă!”

Ieri seară, la Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, a avut loc şedinţa Biroului Organizaţiei PSD Râmnicu Vâlcea, care a avut ca punct unic pe ordinea de zi primirea de noi membri. Aproximativ 260 de noi membri social-democraţi în Râmnic şi 600 la nivel de judeţ au fost primiţi cu braţele deschide de către preşedintele PSD Vâlcea, Costi Rădulescu. Aproximativ 200 sunt foşti colegi ai deputatului Romeo Rădulescu.

sed PSD
“Şedinţele noastre trebuie să fie scurte. Viaţa noastră trebuie să fie în stradă în perioada următoare. Şi asta vă promit că vom face, vom fi printre oameni. Vrem să ne consultăm cu ei, vrem să le oferim un oraş curat, frumos, cu spaţii verzi. Vrem ca Romeo Rădulescu să îndeplinească aşteptările oamenilor în calitate de primar al Râmnicului”, a afirmat liderul PSD Vâlcea, deputatul Costi Rădulescu, în faţa noilor veniţi. Şi candidatul la Primăria Râmnicului, Romeo Rădulescu, a oferit o explicaţie sălii arhipline:
”Am bătut la o ușă, mi s-a deschis și după ce am dat bună-ziua, le-am spus celor de acolo că eu sunt Romeo Rădulescu de la Vâlcea și vreau să vin în această familie mare a PSD-ului. Am fost primit cu brațele deschise și iată-mă aici, alături de dumneavoastră. Vreau să vă mulțumesc că astăzi sunteți alături de noi și că împreună vom câștiga Primăria municipiului Rm. Vâlcea. Nu candidez pentru mine personal. Eu în perioada cât am făcut politică am arătat că știu să fac treabă, știu să fac lucrurile să meargă, să țin oamenii alături de mine și să-i pun să facă treabă. Vreau să candidez pentru PSD, vreau să candidez pentru dumneavoastră, vreau ca, peste ani, Râmnicul să fie cea mai tare reședință de județ din România. Avem tot ce ne trebuie și avem oameni pe care să ne sprijinim. Vreau să facem spații verzi, vreau să facem școli frumoase și grădinițe, vreau să creștem nivelul de trai al acestui oraș. Investitorii fug de acest oraș. De ce? Pentru că aici avem o ștampilă mare pe care scrie corupție. Voi schimba această ștampilă. Haideți să construim un viitor frumos copiilor noștri”. (L.L.)