Controale la cluburile şi discotecile din judeţul Vâlcea

Prefectul Radu Renga a avut joi, 26 ianuarie 2017, o ședință de lucru cu reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, cu cei ai Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, ai Poliției Locale Râmnicu Vâlcea, ai Direcției de Sănătate Publică Vâlcea și cu cei ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Vâlcea.

Tema întâlnirii a fost reprezentată de controalele ce urmează a fi făcute în perioada imediat următoare în spațiile de alimentație publică din județul Vâlcea, îndeosebi a cluburilor și discotecilor de pe raza județului Vâlcea.
În acest sens, s-a stabilit formarea unor echipe mixte formate din reprezentanți ai instituților din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și ale Poliției Locale care să verifice, cu o anumită periodicitate, spațiile vulnerabile identificate deja de către autorități.
Echipele mixte constituite vor acționa pe linia respectării de către operatorii economici a Legii 349/2002 modificată și completată prin Legea 15/2016 privind prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.