Consilierul Judeţean PNL Victor Popescu crede că organizaţia municipală liberală va deveni una puternică

Consilierul judeţean Victor Popescu, vicepreşedinte PNL Vâlcea, unul din cei mai experimentaţi politicieni tineri ai liberalilor vâlceni ne-a infirmat azi candidatura sa pentru şefia organizaţiei municipale.

“Va fi o competiţie internă deschisă în organizaţiile noastre, aşa cum a fost mereu. Organizaţia din Râmnicu Vâlcea este cea mai importantă din judeţ şi cred că trebuie regândită şi reconstruită pentru alegerile din 2020. Trebuie să avem atunci o ofertă foarte bună. Sunt mai mulţi colegi de ai mei care vor candida şi sunt sigur că vom alege o echipă competentă de conducere la Râmnicu Vâlcea. Nu voi candida pentru postul de preşedinte. Le-am spus şi colegilor de partid care m-au sunat pentru a mă anunţa că mă susţin în cazul în care o fac că eu sunt format pentru munca din judeţ. Nu vreau să renunţ la dezvoltarea organizaţilor din mediul rural, sunt legat de mulţi colegi de ai mei din adminsitraţiile locale şi după atâţia ani de politică ştiu că nu te poţi ocupa de munca din teritoriu şi de o organizaţie cum este cea municipală în acelaşi timp. Dar voi sprijini echipa care mi se pare cea mai competentă pentru a reforma organizaţia municipală. Personal sunt convins că organizaţia va obţine un scor mai bun la alegerile următoare”, ne-a spus Victor Popescu.
Declaraţia lui Victor Popescu vine la puţin timp după ce fostul consilier municipal Bogdan Pruteanu, dar şi Bogdan Alex Popescu şi-au anunţat candidatura pentru şefia organizaţiei municipale.
Probabil un cuvânt greu la alegerile de la municipiu le va avea deputatul Cristian Buican, dar şi oamenii din jurul senatorului Bulacu care vor încerca să promoveze în noul birou municipal cât mai mulţi din foştii membrii PDL.
Consilierul municipal Grigore Crăciunescu nu şi-a anunţat deocamdată candidatura, dar nici nu credem că o va face după dezamăgirea trăită anul trecut, în vară, când mulţi dintre colegii săi au trădat culorile partidului atraşi de mirajul ecologist.
Bătălia pentru Biroul municipal al PNL va fi una extrem de puternică dacă în organizaţia judeţeană a liberalilor există cineva care are curajul să candideze împotriva lui Cristian Buican pentru şefia organizaţiei. (T.G.)