Consilierii municipali din Râmnicu Vâlcea au făcut curăţenie la PIEŢE PREST SA

La finele săptămânii trecute, într-o şedinţă ce a durat mai mult de cinci ore (datorită mai ales apucăturilor “talibanice” a unor consilieri care, deşi nu au de spus nimic concret, pun presiune prin comportament ridicol şi discursuri pline de populisme) consilierii USR, PER şi PSD au luat câteva hotărâri bune şi logice. Pe ordinea de zi a ședinței la punctele 13, 14 și 15 au fost următoarele puncte de pe ordinea de zi:
– Proiect de hotărâre și Raport aprobare Scrisoare de Așteptări pentru organele de administrare și conducere ale societăţii Piețe Prest SA
– Proiect de hotărâre și Raport aprobare Scrisoare de Așteptări pentru organele de administrare și conducere ale societăţii ETA SA
– Proiect de hotărâre și Raport schimbare reprezentanți municipiu din AGA la societatea PIEȚE PREST SA. La aceste puncte consilierii din partea partidului PNL au decis să nu voteze, probabil la ordinul viceprimarului Virgil Pîrvulescu, dictatorul acestui grup potrivnic la orice proiect bun.
Toate cele 3 puncte au trecut cu ajutorul voturilor consilierilor responsabili din Râmnicu Vâlcea.
La PIEȚE PREST SA au fost schimbați ca reprezentanți în Adunarea Generală a Acționarilor Cezar Bulacu și Grigore Crăciunescu cu doi consilieri de la USR, Manda Petrișor Alin și Rădulescu Andreea.
Sperăm şi într-o schimbare a celor din CA a acestei societăţii unde acum nişte doamne habarniste execută în şedinţe doar ce le spune telefonic Grig Crăciunescu.

Traian GUMINSKI