“Conflictul Liceelor” se apropie de finală: Colegiul Lahovari înfruntă Liceul Sanitar în ultima semifinală a sezonului

Cele mai bune echipe de dans ale liceelor vâlcene se confruntă sâmbătă, 19 mai, în semifinala celei de a 11-a ediţii a “Conflictulul Liceelor”.


Confruntarea decisivă dintre Lahovarii şi Sanitar nu este prima din aces sezon. În grupe Lahovari a obţinut o victorie la limită, iar cei de la Sanitar s-au calificat în semifinală după o etapă intermediară în care au fost nevoiţi să învingă mai multe echipe într-o singură seară.
Fiecare echipă deţine o “istorie” remarcabilă în această confruntare şi ambele meritau să ajungă în finala acestui sezon, care va avea loc pe 9 iunie, dar niciuna nu este sigură de prezenţa acolo. Învingătoarea de sâmbătă va participa la încă o etapă în semifinala II când 3 formaţii se vor lupta pentru cele două locuri de finaliste.
Dansul de echipă este unul dintre cele mai elegante sporturi şi merită să vezi live un asemenea spectacol măcar o dată în viaţă. Echipele liceelor Lahovari şi Sanitar vă invită să le urmăriţi sâmbătă de la ora 21.00 într-o confruntare şi un spectacol de neuitat.