“Conflictul Liceelor” a ajuns la a 12-a ediţie

Este cel mai popular concurs din judeţ pentru adolescenţi. În el se confruntă nu numai echipe de dans talentate şi antrenate provenind din toate liceele din judeţ, dar şi o întreagă “armată” de adolescenţi care caută sponsori, vând bilete şi invitaţii de participare, fac galerie echipelor pe care le susţin pentru ca acestea să primească puncte în plus.

La competiţie elevii sunt însoţiţi adesea de părinţi, cadre didactice, prieteni, vecini. Fiecare sezon este mai bun decât celelalte. “Conflictul liceelor” a avut mai multe locaţii de desfăşurare, dar de câţiva ani se ţine în cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea la sediul Clubului de socializare “TAO”.
Sâmbătă, 10 martie ora 21:00 la Tao the Club va avea loc Gala Laureaților a Sezonului 11.
Echipele a cinci licee vor dansa pentru a arăta potențialul lor din acest noul sezon care se va desfăşura pe parcursul mai multor săptămâni. Ca de fiecare dată echipele au noutăţi şi o altă componenţă deoarece între timp unii dintre “artişti” au absolvit şi nu mai pot participa. Vor oferi spectacol liceele care au fost cele mai bune în sezonul trecut: Lahovari, Matei Basarab, Brâncoveanu Horezu, Sanitar, Economic.
În aceeași seară juriul Conflictul Liceelor va fi desemnat pentru alegerea celor mai bune echipe din acest an.
Evenimentul este sponsorizat de Primăria Râmnicu Vâlcea, Restaurante OK, Cofetăria Oana, Boromir.
Partenerii organizatorilor sunt: Inspectoratul Şcolar Județean Vâlcea şi Adrian Popa Photography.