Condiții de nivel occidental la Școala Gimnazială din Mateești

Reabilitatea energetică a Școlii Gimnaziale Mateești se află pe ultima sută de metri. De aceea, începând cu 8 mai 2024 toate cursurile se vor desfășura de dimineață, începând cu ora 8:00.

La început de an școlar, a fost depus un proiect pentru dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Deja echipamentele digitale au ajuns la unitatea școlară din comuna condusă de Cosmin Anghelescu: tablele interactive (în clasele în care nu erau), calculatoarele cu Sistem All-in-One pentru laboratorul de informatică, imprimante și sisteme audio pentru fiecare sală de clasă. Urmează să sosească materialele didactice pentru cabinetul multidisciplinar, cabinetul de consiliere școlară si cabinetul pentru grădiniță. În curând și mobilierul va fi unul nou, astfel încât școala din Mateești o să fie la standardul unei școli europene.
“Mulțumim Consiliului local și în special domnului primar pentru toată susținerea și implicarea pe tot parcursul proiectelor. Fără Consiliul local Mateești și fără sprijinul domnului primar aceste realizări nu ar fi fost posibile!”, spun reprezentanții unității școlare.
“Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi pentru a realiza acest proiect de eficientizare a Școlii Gimnaziale Mateești. Am fost și vom fi alături de școală mereu pentru a asigura cele mai bune condiții tuturor elevilor mateeșteni”, completează primarul Cosmin Anghelescu.