Cismaru Daiana, debut la junioare U17!

Eleva Alexandrei Stanca, Cismaru Daiana, la doar 13 ani, a fost chemată în echipa dăeștencelor de către Panait Sebastian și Eugen Predulete, chiar la duelul dintre Politehnica Timișoara – Viitorul Dăești. Datorită evoluțiilor foarte bune de la U13, i-a determina pe cei doi antrenori să o cheme la U17. Chiar dacă a fost o partidă destul de încărcată pentru ea, Daiana a făcut față cu brio pe postul ei.

“Am luat o decizie bună în privința Daianei. A făcut un joc bun. Am vorbit cu ea în vestiar la început de meci să intre fără frică pentru că nu are nimic de pierdut. Să fie relaxată și concentrată la joc. Asta a și făcut. Am avut încredere în ea și pe parcursul jocului am hotărât să ducă până la capăt partida. 90 de minute foarte bune pentru ea. Cu siguranță o să mai fie alături de colegele ei de la U17.
Mulțumim pe această cale colegei noastre Alexandra că a fost de acord cu chemarea ei la U17 și nu în ultimul rând, o felicităm pentru evoluția și performanța pe care o are cu junioarele U13 foarte talentate fetele de la grupa ei.”, a spus Panait Sebastian.