Cel mai premiat spectacol „Eşti un animal, Viskovitz!”, din nou pe scena Teatrului Anton Pann

Spectacolul „Eşti un animal, Viskovitz!” se va juca din nou în această sâmbătă, începând cu ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Anton Pann. Performanţa acestuia este deja cunoscută: Marele Premiu şi alte patru premii, două pentru cel mai bun spectacol şi două pentru cea mai bună regie.

De la premieră şi până-n prezent s-a jucat numai cu casa închisă. Vestea că este un spectacol bun s-a răspândit repede, criticii şi oamenii de teatru confirmând spusele noastre prin premiile acordate la numeroase festivaluri la care „Eşti un animal, Viskovitz!” a participat ca spectacol în concurs. De asemenea pentru acest spectacol, actorul Vlad Bîrzanu a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor, iar scenografa Irina Moscu – nominalizată la premiul pentru cea mai bună scenografie. Un spectacol în care sunt înglobate toate atributele unui spectacol bun, foarte bun, premiul pentru cea mai bună regie, pentru cel mai bun spectacol, marele premiu şi cele două nominalizări.
Tudor Lucanu este un regizor tânăr, un regizor cu nerv, un regizor care ştie ce vrea de la un actor, pentru că a terminat şi actoria şi încă mai joacă, a se vedea Emigranţii. Tudor Lucanu este un regizor care promite foarte mult în breasla domniei sale. “Chiar dacă nu sunt nume sonore în acest spectacol, dorim să vă atragem atenţia că majoritatea dintre actorii care joacă în acest spectacol, joacă şi pe scena unor teatre importante precum Naţionalul Bucureştean şi nu numai. Atunci când s-a jucat pe scenele din Bucureşti şi din ţară „Eşti un animal, Viskovitz!” a fost aşteptat, aşa cum aşteptaţi dumneavoastră, un spectacol de la Bucureşti în care sunt incluse două, trei nume de mari actori. Cei de aici sunt tineri, sunt frumoşi, sunt buni şi pentru asta merită atenţia şi încrederea dumneavoastă. Ei sunt Mădălina Ciotea, Reka Szasz, Vlad Bîrzanu, Olimpiu Blaj, Ciprian Nicula şi Cătălin Asanache. Lângă ei stau regizorul Tudor Lucanu, scenografa Irina Moscu şi coregrafa Galea Bobeicu”, ne mărturiseşte Daniela Ştefănescu, purtător de cuvânt al Teatrului Anton Pann Rm. Vâlcea.
Letiţia Lazăr