Cel mai grav caz susținut în acest an de polițistul Eusebiu Predonescu și OAMENII din jurul său este cel al lui Andrei din Tetoiu

Visul lui era să își ia permisul de conducere cat C+E pentru a lucra în străinătate și a-și ajuta sora bolnavă să se recupereze.
Viața a luat o întorsătură nefericită fiind diagnosticat cu formațiune tumorală glezna stângă, osteosarcom cu grad ridicat de malignitate.
Internat de urgență la Spitalul Foișor este urgent transferat la Spitalul Universitar din București unde i se amputează piciorul stâng.
În prezent se află sub supraveghere medicală la Institutul Oncologic Fundeni.
Întreaga familie își pune speranțe în grupul COPIII SUNT PARTE DIN NOI! și în dumneavoastră, cei care mi-ați fost alături în sprijinirea copiilor din județul Vâlcea.
În fiecare seară, vom prezenta situația lui Andrei, îi vom trimite mesajele dumneavoastră de susținere și vom anunța sumele strânse din donații!
Recuperarea medicală din străinătate și următoarele intervenții chirurgicale vor fi susținute de OAMENII cu suflet mare din Vâlcea, din România și din străinătate.
Puteți dona prin transfer bancar în următoarele conturi:

LEI: RO79CECEC001946365096411

EURO: RO25CECEB000B2EUR2913644

TITULAR: VOICU TATIANA
BANCA: CEC BANK

Fiți OAMENI!
ANDREI are nevoie de noi!