Cea de-a doua sesiune GIR are loc la Horezu

Seria sesiunilor de formare desfășurate în diferite localități ale județului Vâlcea, menite a crea o rețea de comunicare informațională rapidă, în cadrul proiectului inițiat de prefectul Radu Renga, Grupul de Intervenție Rapidă (G.I.R.), continuă miercuri, 9 noiembrie a.c., la sediul Casei de Cultură Horezu.

La această sesiune sunt așteptați să participe diferiți factori implicați în munca de combatere a violenței (primar, polițist local, asistent social, director de școală, medic de familie, preot) din 20 de localități, printre care se numără: Alunu, Berbești, Bărbătești, Lădești, Cernișoara, Măldărești, Pietrari, Slătioara, Vaideeni, Mateești, Horezu.
Menționăm că la sesiunile de formare vor participa specialiști desemnați din partea instituțiilor implicate în planul de colaborare, respectiv: Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar Județean.
Reamintim că prima sesiune de formare s-a desfășurat în data de 19 octombrie a.c., la Brezoi, iar acest plan de colaborare va funcționa ca un parteneriat interinstituțional cu scopul de a preveni și combate fenomenul persoanelor abuzate.