Ce l-au întrebat procurorii DNA pe Mihai Bălan?

mihai balan
Mihai Bălan, fostul director CET, a fost chestionat în ultimele ore nu numai despre acuzele ce i sunt aduse privind eventualul abuz în serviciu, ci şi despre alte “afaceri” ce au avut loc în ultimii ani în judeţul Vâlcea.

Printre altele, procurorii DNA vor să afle amănunte despre cum a ajuns mai mult de un milion de euro de la Primăria Râmnicului în buzunarele unor “băieţi” deştepţi. Afacerea are legătură cu hotărârea de stabilire a despăgubirilor nr. 12/8.06.2014 a Primăriei municipiului Rm. Vâlcea, precum şi cu hotărârea nr. 59 privind aprobarea declanşării de expropiere a imobilelor – construcţii şi terenuri, afectate de realizarea obiectivului de investiţii “artera de legătura dintre Bulevardul Nicolae Bălcescu şi Bulevardul Tineretului (actual Dem Rădulescu), inclusiv rampele aferente pasajului suprateran, emise în 11.03.2013, perioadă în care primar era Emilian Frâncu, aflat actualmente în penitenciar, în urma condamnării într-un alt dosar.
Vom reveni cu amănunte în următoarele ore privind acest caz, iar mâine vom publica fotocopii după documente din alt dosar DNA ce priveşte sume importante de bani extrase din Primăria Râmnicului într-o afacere plină de incompatibilităţi.