CARMEN STANCA – O AMBASADOARE A FRUMUSEȚII! A primit premiul “Şoimii frumuseţii 2020” pentru statutul Laureat în judeţul Vâlcea!

Pentru Carmen Stanca înfrumusețarea femeilor a fost un vis devenit realitate. În urmă cu trei ani vâlceanca Carmen Stanca își vedea visul cu ochii și devenea dermopigmentist acreditat al ACADEMIEI SIMETRIC, una din cele mai importante școli din domeniu din țara noastră. Apoi a urmat numeroase cursuri în țară, considerând că mereu ai ceva nou de învățat în acest domeniu. Azi, 1 octombrie, reușita acestei munci titanice a devenit reslitate, fiind recompensată cu premiul “Şoimii frumuseţii 2020” pentru statutul Laureat în judeţul Vâlcea.

“Vă mulţumesc în primul rând vouă, dragile mele cliente, care mi-aţi păşit pragul cabinetului meu cu încredere de fiecare data și în număr atât de mare!
Vă aştept cu drag să facem cele mai frumoase sprâncene şi gene pentru că voi nu sunteți doar cliente, în aceşti ani am legat prietenii şi vă asigur că de fiecare dată purtaţi nu numai gene şi sprâncene frumoase ci şi o parte din sufletul meu şi toată dăruirea mea pentru această mare pasiune.
Acest premiu mă responsabilizeaza şi mai tare, mă ambiţionează şi mă ajută să evoluez!” – este mesajul tinerei vâlcence.
Mult succes, Carmen!