Când un Gigi răspunde cu rea credință celor ce l-au făcut primar, în loc de portar

Într-o societate normală avea, în tinerețe, alură de portar. Putea fi unul foarte bun la primărie sau CJ. Dar unii din PSD l-au ajutat pe acest oportunist să ajungă primar.
Acum omul a venit, ca un milog la miez de zi, în mijloc de miting ilegal organizat să semneze o hârtie, în speranța că va ajunge din nou la o masă din primărie.
Vineri, 12 aprilie 2024, în Scuarul „Mircea cel Bătrân” din centrul Râmnicului, chiar lângă Ceas, PNL Râmnicu Vâlcea a organizat o acțiune politică. Aici s-a semnat un așa-zis „Pact pentru Râmnic”.
Semnatari ai acestui document politic au fost viceprimarul Virgil Pîrvulescu – din partea PNL, Romeo Rădulescu – din partea Forța Dreptei, inginer Bogdan Țigaret – candidat independent pentru Consiliul Local Râmnicu Vâlcea și Ion Gigi Matei – fostul primar interimar al Râmnicului.
Echipa de propagandă a acestui eveniment a încercat, pe rețelele de socializare, să acrediteze ideea că Ion Gigi Matei ar fi reprezentat PSD.
Șeful PSD Vâlcea și președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a reacționat aproape instant la încercarea de manipulare a viceprimarului chiulangiu.
„Îmi pare răul pentru fostul nostru coleg, Ion Gigi Matei, că se pune singur în asemenea situații și pariază greșit, cum a mai făcut-o și în alte rânduri. Dumnealui nu mai are de mult timp nicio treabă cu PSD, nu mai este colegul nostru, nu a mai participat la acțiuni, nu a plătit cotizația, excluzându-se singur din rândurile noastre. Este trist că un fost coleg se comportă așa cu un partid ca i-a oferit funcții și multă încredere de-a lungul timpului. Îi doresc multă sănătate!”, a declarat Constantin Rădulescu.
Noi dorim fiecărui propagandist să primească după suflet!

Traian GUMINSKI