Cadou de 1 Decembrie


“Eveniment Vâlcean” a apărut pe piaţa vâlceană la 7 noiembrie acest an. Am înregistrat pe net o audienţă de peste trei mii de cititori unici în fiecare dintre cele trei săptămâni de la apariţie, pe un trend constant ascendent. Prima ediţie în format tabloid, de 12 pagini, tipărită la una din cele mai bune tipografii din Capitală, va fi distribuită gratuit vâlcenilor cu ocazia Zilei Naţionale a României!

Pe 1 decembrie, 500 de exemplare vor fi distribuite în centrul Râmnicului, iar pe 3 decembrie alte 500 de exemplare vor fi trimise către administraţiile publice, bibliotecile şi instituţiile publice aflate în celelalte 88 de localităţi din Vâlcea. Pe siteul www.evenimenvalcean.ro vom prezenta, începând de luni 30 noiembrie şi continuând în ziua de 1 Decembrie materialele din ediţia print.
Vă mulţumim tuturor celor care ne-ați ajutat în acest proiect, care ne citiţi şi ne distribuiţi în paginile reţelelor de socializare.
Vă spunem din suflet “La mulţi ani!” celor care luni, 30 noiembrie, pooartă numele Sfântului Andrei! La mulți ani, români!