BREAKING NEWS: Mai multe persoane transportate la spital! Suspiciuni că au consumat prăjituri cu substanțe interzise

UPDATE: 14 persoane au ajuns la UPU Vâlcea transportate de SAJ și SMURD Vâlcea, au anunțat astă seara polițiștii și salvatorii vâlceni, dar din surse neoficiale, se pare că numărul celor care au ajuns la spital este mult mai mare.

Conform acestora, în incinta restaurantului se desfășura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău.
“La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și SAJ cu personalul aferent unde au constatat ca cele sesizate la 112 se confirma, persoanele în cauza acuzând cefalee, stări de voma și dureri abdominale. Până în momentul de față 6 persoane transportate de SAJ, 2 persoane transportate de SMURD Vâlcea și 6 care s-au prezentat singure la spital”, precizează ISU Vâlcea.
În continuare, polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Un eveniment care avea loc în această seară într-o locație cunoscută din centrul Râmnicului, s-a terminat destul de prost pentru mai multe persoane invitate. Conform celor prezenți la ziua de naștere a unui cunoscut om de afaceri, mai multe persoane au acuzat dureri și amețeli, ba chiar au leșinat, după ce au consumat prăjituri. Din surse neoficiale, se pare că acestea erau aduse din Olanda și conțineau substanțe interzise. Persoanele cărora li s-a făcut rău au fost transportate la spital. Polițiștii vâlceni cercetează la fața locului.