Bogdan Ţigaret s-a implicat în acţiunea de adunare de fonduri pentru Laurenţiu

Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul din Rm. Vâlcea a fost gazda unui eveniment inedit vineri, 4 martie. La initiativa inginerului Tigaret Bogdan Florin, preşedintele Centrului Pentru Prevenirea Accidentelor de Circulaţie şi de Muncă, Asociaţia Liga Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea, împreună cu Asociaţia Zâmbete Colorate Vâlcea şi Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul, au organizat evenimentul “Din Dragoste pentru tine!” cu scopul de a-l ajuta pe Laurenţiu să strângă banii necesari celei de a 7-a operaţii.

Evenimentul a debutat printr-un mesaj de mulţumire adresat de către tatăl lui Laurenţiu către cei prezenţi, dar în special către Asociaţia Liga Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea. Holul Bibliotecii Județene unde a avut loc expoziţia cu vânzare a unor felicitări create de către copiii din clasele pregătitoare, îndrumaţi de Gina Eugenia Dârleci de la CN Matei Basarab, Valentina Ţenea şi Iulia Maria Ioniţă de la Şcoala Generală Anton Pann, a devenit neîncăpător.
“A avut loc o licitaţie unde fiecare clasă a participat cu două felicitări. Trei dintre ele s-au vândut fiecare cu suma de 100 de lei. Am avut plăcerea să cunosc pe tatăl lui Alexandru, un om cu foarte mult bun simţ, deosebit, un luptător. Am reuşit să strângem suma de 2 300 lei. Eu zic că evenimentul şi-a atins scopul”, ne-a mărturisit inginerul Bogdan Ţigaret.
Copiii de la cele trei clase au fost răsplătiţi printr-o petrecere la mall, ieri, în jurul prânzului.
Reamintim că Laurenţiu are 15 ani şi s-a născut cu parapareză spastică, locuiește în comuna Lăpuşata, judetul Vâlcea. Acum Laurentiu are nevoie de a 7-a operație și 2600€. Va fi operat de un medic rus, pe data de 12 martie. Cei ce nu ajuns vineri la bibliotecă, pot să-l ajute pe Laurenţiu donând în contul RO16CECEVL2108RON0701835, pe numele Mihai Dumitru. (L.L.)