Bogdan Ţigaret îi cere public primarului Mircia Gutău să deschidă procese împotriva “vinovaţilor” de existenţa unor contracte păguboase

Prezent la Dezabaterea Publică a bugetului Primăriei Râmnicu Vâlcea, specialistul în trafic rutier Bogdan Ţigaret i-a solicitat primarului Mircia Gutău să recupereze banii daţi pe studiul de trafic de către primărie anul trecut.

“Firma care a făcut studiul a propus soluţii greşite, s-a construit şi s-a demolat un sens giratoriu datorită acestui studiu, deci este normal ca administraţia Râmniculu să ia măsuri şi să recupereze aceşti bani. Eu cred că primarul Mircia Gutău este un om cinstit care nu suportă ca primăria să plătească pentru greşelile sau incompetenţa unor funcţionari sau a unor consilieri locali. L-am auzit pe domnul Gutău spunând public că foştii primari sau fostele consilii se fac vinovate de semnarea unor contracte păguboase pentru oraş. Mai ştiu că domnul primar are cunoştinţe juridice şi că îi ştie personal pe cei mai buni avocaţi din judeţ şi poate şi din ţară. Aşa că îl rog public să deschidă procese împotriva tuturor, indiferent de apartenenţa politică, acelora care se fac vinovaţi de existenţa acestor contracte păguboase. Poate recuperăm cu aceste procese ceva bani la buget şi nu mai este nevoie să mărim anul viitor taxele şi impozitele”, afirmă inginerul Ţigaret.
Bogdan Ţigaret i-a mulţumit public primarului şi pentru asfaltare unor străzi pe care tânărul inginer le-a avut prinse în programul său electoral când a candidat în 2016 independent pentru un post de cosnilier local. (T.G.)