Bogdan Ţigaret hăituit de partidele de buzunar

Tânărul inginer Bogdan Ţigaret binecunoscut râmnicenilor pentru permanenta sa luptă dusă în scopul prevenirii accidentelor şi implicarea sa în educaţia rutieră în cadrul unităţilor şcolare şi-a anunţat recent prin intermediul ziarului nostru, şi apoi prin reţelele de socializare, intenţia de a candida independent pentru un mandat de consilier municipal.

Nu ne gândeam că gestul său va declanşa o nebunie în rândul a fel de fel de partide mai cunoscute sau mai puţin cunoscute. Am ascultat însă înregistrările convorbirilor telefonice şi ne-am convins că unii conduc partide doar de dragul de a se afla în treabă. Nu au cadre care să fie pregătite să candideze şi când aud că cineva vrea să ajungă independent îl hăituiesc cu telefoanele propunându-i fel de fel de variante combinative spre a accepta să candideze nu doar la consilieri, dar şi la postul de primar.
Interesul manifestat brusc faţă de aceste alegeri de nişte obscuri politicieni se datorează credem finanţării în acest an de către stat a campaniilor electorale. Vom întreprinde o investigaţie jurnalistică pentru a afla mai multe despre acest subiect.
“Nu accept nicio propunere din partea vreunei formaţiuni politice. Cred cu tărie că în consiliile locale trebuie să acceadă oameni care să nu fie executanţi ai unor lideri politici ci oameni care să îi intereseze viaţa oamenilor nu scandalurile politice. Mă bucur că şi alţi râmniceni vor candida independent şi îl felicit pe consilierul Mihai Persu că a ales şi el să încerce o candidatură independentă”, a declarat Bogdan Ţigaret. (T.G.)