Bogdan Constantin Matei: Vâlcea a votat pe 9 iunie pentru continuitate!

Senatorul social-democrat Bogdan Constantin Matei este foarte mulțumit de rezultatele obținute de PSD la alegerile locale din Județul Vâlcea. Senatorul vâlcean afirmă că proiectele nenumărate demarate în județ au fost apreciate de vâlceni și la nivel de județ un cuvânt au avut de spus alegătorii care au votat continuitatea.

“Campania electorală s-a încheiat, o campania doar cu bună-credință, o campanie PSD a proiectelor și a lucrurilor bune realizate în perioada 2020-2024.
Am demonstrat că se poate să fim Campioni la atragere de fonduri europene pentru județul nostru, am arătat că se poate să avem o infrastructură spitalicească europeană, am demonstrat că stim să facem Management sportiv, în Europa se vorbește despre sportivii și antrenorii noștri! Am arătat României că suntem model pentru infrastructură rutieră județeană prin modernizarea și întreținerea drumurilor județene, avem un RAJDP consolidat și eficient pe piața concurențială! Am demonstrat că știm să facem turism de calitate, toți cei care ne vizitează revin cu mare drag în județul nostru! Am demonstrat că știm să ne păstrăm obiceiurile și tradițiile!Vâlcea, cel mai frumos județ din România!!!!
Vă mulțumesc pentru modul în care ne-ați primit, sfătuit!
Pe data de 9 iunie am votat pentru continuitate în dezvoltarea județului Vâlcea!!!”, a precizat senatorul PSD Bogdan Constantin Matei.