Bogdan Constantin Matei: “Azi am semnat moțiunea numită: “Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE!”

Fostul ministru al tineretului și sportului, senatorul social-democrat a anunțat azi că este unul dintte semnatarii moțiunii “Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE!”.

“Astăzi, am semnat împreună cu colegii mei, senatorii PSD, moțiunea numită: “Guvernare PNL – numele tău este AUSTERITATE!”
Vă atașez mai jos câteva dintre întrebările pentru domnul Orban, dar și pentru domnul Cîțu, din această moțiune, ale căror răspunsuri sunt concludente pentru a defini guvernarea lor:
1. Modelul de criză economică gândit de strategii PNL pentru România este cumva cel din Argentina, țară cu care domnul Vasile Cîțu compara România în anul 2018? Guvernul PNL ne va împrumuta din nou la FMI? Dacă da, cu ce costuri? Și nu mă refer la dobânzi, ci la costuri sociale!
2. Dacă deputatul Vasile Cîțu nu a putut aduce criza mult mai devreme prin lungul șir al declarațiilor sale disperate și iresponsabile, și-a propus să o aducă acum, în calitate de Ministru al Finanțelor?”
PNL ne dovedește, după doar o lună de guvernare, că nu au capacitatea de a fi la conducerea țării, iar prin această moțiune încercăm sa punem stop acestui guvern AUSTER!” – afirmă senatorul PSD Bogdan Constantin Matei.