Bărbatul care a jefuit Mănăstirea Dintr-un Lemn, arestat și pentru alte infracțiuni

Autorul jafului de la Mănăstirea Dintr-un Lemn, care a avut loc pe 10 februarie a.c., a fost prins de polițiștii vâlceni. Acesta este un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care a intrat în incinta lăcașului de cult și a furat banii măicuțelor.

“Polițiștii din cadrul orașului Băbeni au reușit identificarea unui bărbat, de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care ar fi sustras o sumă de bani dintr-un lăcaș de cult din localitatea Frâncești.

În fapt, la data de 10 februarie a.c., Poliția orașului Băbeni a fost sesizată cu privire la faptul că, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta lăcașului de cult din localitatea Frâncești, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

În urma verificărilor complexe efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, persoană bănuită de comiterea faptei.

Cel în cauză este cercetat, în stare de arest preventiv, pentru comiterea unei alte infracțiuni, aflate în instrumentarea polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba”, precizează polițiștii vâlceni.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.