Bărbat din Lungești arestat pentru lovirea unui câine

Un bărbat de 67 de ani din localitatea Lungești a fost reținut pentru 24 ore marți, 29 august 2023, bănuit de săvârșirea infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor.

“În fapt, la data de 28 august a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, un bărbat de 67 de ani, din localitatea Lungești, ar fi agresat fizic un câine, provocându-i mai multe leziuni.
La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că, bărbatul ar fi lovit câinele, cu un obiect contondent, la nivelul capului, membrelor și corpului.
În urma probatoriului administrat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea”, au precizat polițiștii vâlceni.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănirea cu intenție a animalelor, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată în vederea dispunerii măsurilor legale.