Bărbat din Livezi arestat pentru viol

Poliţiştii Postului de Poliţie Livezi au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că vineri, 21 octombrie, în jurul orei 19.00 D. Ion, din com. Livezi, a agresat fizic o femeie încercând să întreţină relaţii sexuale cu aceasta.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că femeia a fost acostată de D. Ion acesta exercitând acte de violenţă asupra victimei, încercând să întreţină relaţii sexuale, contrar voinţei acesteia. Victima a ţipat după ajutor, iar agresorul a fugit.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tentativă de viol.
În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut 24 de ore pe baza de ordonanţă, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. În cursul zilei de 22 octombrie a.c., bărbatul a fost prezentat la instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii au admis propunerea procurorului de caz, fiind emis de mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.