Aurel Simion, candidat PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Vâlcea: “Împreună putem construi viitorul!”

Aurel Simion, fondatorul brandului de produse tradiţionale ”Ca altădată” şi administratorul companiei pentru prelucrarea şi conservarea cărnii Avi – Giis, din Stupărei – Vâlcea numit secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în anul 2019, a luat hotărârea să candideze pentru funcția de președinte la Consiliul Județean Vâlcea.

Aurel Simion are peste 40 de ani vechime în sectorul agroalimentar, un doctorat în frăgezirea şi maturarea cărnii prin procedee mecanice fără intervenţie chimică (prepararea prin afumare a produselor din carne), dar şi o bogată experienţă antreprenorială. Este nelipsit de la târgurile naţionale şi internaţionale de bunătăţi prin produse precum „carnea la garniţă”, „cârnaţi cu ambâţ” sau „cârnaţi din topor”, toate preparate „Ca altădată”.

“Sunt un om simplu. Sunt născut în satul Romanești, Roșiile. Am crescut cu un frate mai mare și unul mai mic. Părinții, oameni harnici și cinstiți, ne-au arătat cum să iubim și munca și pământul. Nu pot să spun că în loc să ma joc îmi plăcea să îmi ajut părinții la muncile câmpului, dar în timp, am înțeles că pământul îmi poate oferi tot ce am nevoie să hrănesc o familie. Mi s-a conturat viitorul de mic și am fost învățat că, dacă iubești munca și ceea ce faci, răsplata nu va întârzia să apară. De aceea, consider că educația copiilor trebuie să fie un pilon principal al dezvoltării județului nostru. Iubesc Vâlcea și vâlcenii! Aici, la noi în județ, am dezvoltat toate afacerile mele și mereu m-am inspirat din cum făceau străbunii noștri lucrurile: durabile, gustoase, hrănitoare – ca altădată. Sufăr când văd că ne pleacă copiii și tinerii din județ.
În ultimii 10 ani Vâlcea a pierdut 30.000 de locuitori. Repopularea demografică este o strategie pe termen lung, care nu aduce beneficii imediate, însă este impetuos necesar să începem acum.
Tot ce vă propun pentru județul nostru este desprins din ce am învățat, din cultura noastră și de la voi – de la vâlceni. Cred cu tărie că alături de colegii mei, candidații propuși pentru primăriile din județ, putem oferi o șansă reală de dezvoltare județului.
Împreună construim viitorul!”, afirmă Aurel Simion.