Au vândut bijuterii false şi au ajuns după gratii

Polițiștii Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au reținut două persoane bănuite de comiterea unei înșelăciuni, la data de 9 noiembrie a.c., în municipiu, prejudiciul fiind de aproximativ 1.000 de lei .

În noaptea de 11 decembrie a.c., polițiștii au depistat în trafic, în Râmnicu Vâlcea, un autoturism în care se aflau două persoane, o femeie de 22 de ani și un bărbat de 39, bănuiți de comiterea unei înșelăciuni la data de 9 noiembrie a.c. Persoanele bănuite au fost conduse la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat în cauza penală, s-a procedat la luarea măsurii reținerii față de aceștia pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea luării măsurilor legale.
În fapt, la data de 9 noiembrie, un bărbat din Râmnicu Vâlcea, a sesizat faptul că ar fi fost abordat pe stradă de o femeie tânără, care i-ar fi propus să achiziționeze bijuterii din aur, la un preț redus, iar la un moment dat, în conversație ar fi intervenit și bărbatul, încurajând persoana vătămată să cumpere bijuteriile.
În momentul în care cei doi au primit banii, 1.000 de lei, au dispărut foarte repede, bărbatul realizând că bijuteriile sunt false și deplasându-se la poliție, pentru a depune plângere.
Persoanele bănuite au fost încarcerate la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.