ATENȚIE! Se oprește apa caldă marți, 12 septembrie, în anumite zone din Râmnicu Vâlcea

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă identificată în dreptul imobilului PECO PENDCO, pe conducta din PEHD D400 mm existentă pe strada Bogdan Amaru din municipiul Râmnicu Vâlcea, în data de 12.09.2023, în intervalul 900 – 1700, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în municipiul Râmnicu Vâlcea, strada Bogdan Amaru (din dreptul intersecției străzii Florilor cu strada Calea lui Traian, până la strada Matache Temelie) și străzile Florilor (PT 7 Florilor, blocurile 66, 67 și 68) și Petrache Poenaru (imobile și SC Supca SRL).
Echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societății (tel. 0350 802 160), confirmate de specialiștii societății noastre.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Apavil SA