Atenție! Se întrerupe apa potabilă în zona Liceului General Magheru

Ca urmare a executării lucrărilor de montare a unui apometru Dn 50 mm pe conducta de distribuție apă potabilă existentă pe strada Iacob Simian din Râmnicu Vâlcea, necesar pentru sectorizarea consumatorilor, în data de 24.06.2021, în intervalul orar 09.00 – 14.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pe strada Calea lui Traian nr. 47, 49, Liceul General Magheru, PT 12 Magheru și strada Iacob Simian – blocurile Vilmar 1 și Vilmar 2.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

APAVIL SA