Asociația “Mămici din Vâlcea” are o nouă campanie umanitară

Mirela Retegan pornește o nouă campanie dedicată copiilor mai puțin norocoși din România. Încalță un copil, de iarnă! este campania prin care fondatorul Gașca Zurli își propune să încalțe, încet, încet, copiii desculți ai României. Mii de copii umblă zeci de kilometri pe zi cu încălțări rupte, care le scapă din picioare, fiindu-le mult prea mari, pentru că le poartă la comun cu frații sau chiar cu părinții. Într-o lume în care majoritatea alege să întoarcă capul în altă parte, Mirela se uită în direcția copiilor care nu au avut norocul să se nască în familii care să le asigure cele necesare.
Mirela a pus la punct un mecanism prin care fiecare om din România sau din afara țării să poată trimite pachete cu cizmulițe sau ghetuțe, de orice mărime. Asociația Mămici din Vâlcea s-a alăturat campaniei și strânge ghetuțe ce vor ajunge de Moș Nicolae la copiii din județul nostru.
Ghetuțele se strâng până pe 4 Decembrie. Rugămintea este să cumpărați o pereche de ghetuțe, de cizme de cauciuc, de cizme îmblănite, orice model vreți voi, indiferent de costul lor, cât vă lasă sufletul și buzunarul. Indiferent ce cumpărați, să fie noi. Puteți pune în pachet și alte lucruri care i-ar fi de folos unui copil – o carte, o căciulă, un fular, bluză ori ceva dulce. Cu siguranță s-ar bucura să primească și o scrisoare de la voi în pachet. Se strâng ghete pentru vârsta 0-18 ani, fete sau băieți, cu rugămintea să lăsați o etichetă pe ambalaj, ex: fata-3 ani. Cutiile se strâng la sediul Asociației Mămici din Vâlcea (cu apel telefonic înainte) sau la Magazinul Paolo Boticelli din Shopping City Râmnicu Vâlcea.
AME SHOP & Service oferă ca punct de colectare magazinele din zona Ostroveni (vis a vis de Hermes) și Centru (str. Regina Maria). Un alt punct de colectare se află la Winmarkt Cozia.