Asociația Copii fără copilărie din județul Vâlcea: “Ne înclinăm până la pămant în fața tuturor celor care v-ati ridicat in picioare pentru noi!”

“Ne înclinăm până la pămant în fața tuturor celor care v-ați ridicat în picioare pentru Asociația Copii fără copilărie din județul Vâlcea, ați fost în prima linie pentru ei, dând dovadă de curaj, intuiție, adaptându-vă rapid la situațiile extreme cu care ne-am confruntat pe parcursul acestui an.

Prin tot ce ați făcut, ați făcut diferența. Ați fost în faţa copiilor săraci şi bolnavi, speriați, disperați, aţi dus în spate grija față de ei şi familiile lor.
Încheiați anul mai bogați, mai împliniți, mai fericiți prin binele pe care l-aţi făcut celor care au avut nevoie de dumneavoastră!
Ceea ce pentru noi este normal, pentru fiecare copil fără copilărie din județul Vâlcea, este strigătul de disperare cerând ajutor, primit de la oameni, când au avut cea mai mare nevoie, fie că au știut să vă ceară ajutor, sau nu.

Sunteți un exemplu pentru toți!
Felicitări pentru determinarea de care dați dovadă, salvând copiii!
Mulțumim donatorilor pentru susținerea și ajutorul acordat în anul 2021! Fiecare donație are o mare însemnătate pentru copiii ajutați de Asociație.
Mulțumirile sunt pentru fiecare dintre voi, toți cei care ați avut încredere în eforturile și activitatea Asociației. Prin noi, fiecare copil ajutat vă dăruiește un zâmbet oferit din suflet! fiecărui copil! La Mulți Ani, 2022!”

Sonia Iorga, voluntar Asociația Copii fără copilărie din județul Vâlcea