APAVIL: Se întrerupe apa potabilă joi, 8 iulie, în comuna Berislăvești

Ca urmare a executării lucrărilor pentru reamplasarea conductei de distribuție PEHD Dn 63, de pe strada Valea Mamului, comuna Berislăvești, în data de 08.07.2021 între orele 09.00 – 15.00 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în comuna Berislăvești – strada Valea Mamului, județul Vâlcea.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A