APAVIL: Se întrerupe apa potabilă în Păușești Măglași

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă existentă pe rețeaua de distribuție apă potabilă din PEHD D315 mm, din comuna Păușești Măglași, strada Principală nr. 147, în data de 26. 10. 2023, în intervalul 800 – 1700 , se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în comuna Păușești Măglași, tronson cuprins între Mănăstirea Sărăcinești și limita cu comuna Vlădești, străzile: Principală DN64A, Primăverii, Chiciora, Rapsodiei, Armoniei, Satul Nou, Valea de Case, Coasta, Coasta Mare, Soarelui, Mutuligeștilor, Crinilor, Dealul Pleșii, Drumul Pietrarilor, Industriei, Ulmețel, Solea, Vladului, Calea Mare, Doamnei, Castanilor, Viorelelor, Aleea Olănești, Cireșilor, Bălănești, Vlăduceni, Liliacului, Teiului, Valea Viei, Doamnei și Poligonului.
Echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societății (telefon 0350 802 160), confirmate de specialiștii societății noastre.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.