Andreea și Cătălin Munteanu, fantastica pereche de dansatori, vin să danseze la Râmnicu Vâlcea

Orice antrenor sau instructor se laudă cu succesele elevilor săi. Andreea și Cătălin Munteanu de la Idance Studio București sunt singurii instructori de dans din România care au scos un dublu Campion Mondial.


La finele anului trecut, elevul lor – Radu Manole a câștigat al doilea titlu consecutiv de campion mondial în Orlando, Florida la WORLD Latin Dance Cup. Pentru lumea latino nu a fost deloc o surpriză că Radu Manole a câștigat locul 1, el fiind de departe unul dintre cei mai susținuți și iubiți participanți la această competiție.
Antrenori săi Andreea și Cătălin Munteanu au devenit a 8-a cea mai bună pereche de salsa din lume. Cei doi instructori sunt multipli campioni naționali ai României la salsa. Au 31 și 30 de ani, s-au întâlnit prima dată la începutul școlii generale, s-au antrenat împreună mii de ore și au antrenat împreună sute de dansatori de latino.
Evoluțiile lor de la festivalurile naționale și internaționale au zeci de mii de vizualizări și atrag mereu interesul iubitorilor de gen.


O familie de dansatori modestă, muncitoare și extrem de ambițioasă care iubește Râmnicu Vâlcea și care are mulți prieteni în județul nostru. Așa îi putem caracteriza pe cei doi instructori care au confirmat prezența lor la Râmnicu Vâlcea în perioada 15-18 martie când vor preda un curs și vor dansa în cadrul celei de a 3-a ediții a Festivalului de dans latin “Carpathian Latino Fest” ce se va desfășura la Hotel Ramada din Râmnicu Vâlcea.

Traian GUMINSKI