ANALIZĂ POLITICĂ! Carmen Maria Preda, susținută de aleși locali din 5 partide pentru a reprezenta Vâlcea în Camera Deputaților

PMP Vâlcea a dat o adevărată lovitură de imagine prin desemnarea doamnei Carmen Maria Preda candidat la Camera Deputaților.

Fostul viceprimar al municipului Râmnicu Vâlcea (a demisionat luni, 26 octombrie din funcția de viceprimar, renunțând și la mandatul de consilier municipal pe care-l câștigase la scrutinul din 27 septembrie), se bucură de o popularitate cum rar ne-a fost să vedem la cineva în atâția ani de presă.
Corectitudinea, cinstea și implicarea permanentă în problemele edilitare și sociale i-au adus, acum, un nesperat sprijin nu numai din partea vechilor colegi din PER și a noilor colegi din PMP, dar și a multor oameni, din alte trei partide, nemulțumiți de conducerile de acolo sau de managementul politic, sau de direcția pe care o urmează aceste formațiuni.
Lista PMP la aceste alegeri beneficiază însă și de voturile pe care le vor aduce ceialți candidați, oameni respectabili, cu notorietate, și cu realizări profesionale și experiență cât cuprinde. Mai trecem o dată în revistă pe cei aflați pe lista pentru Camera Deputaților, după doamna Carmen Preda, pentru a explica de ce credem în șansa vâlcenilor de a fi reprezentați în Parlament, de acest om de o moralitate ireproșabilă:
Bărăscu Felicia-Silvana-Medic specialist cardiolog,
Preoteasa-Sturzu Ana – Șef Agenția Teritorială ARR Vâlcea,
Bododea Radu-Sebastian – Medic specialist ortopedie și traumatologie,
Moise Iuliana- Inginer,
Voicu Marius-Iulian – Avocat Baroul Vâlcea,
Davidescu Andi-Ștefan – Inginer-Economist,
Luculescu Andreea Constantina- Economist.
Candidata principală a PMP Vâlcea se bucură și de suținerea declarată a primarului municipiului Râmnicu Vâlcea, dar și de cea nedeclarată public a încă 11 primari vâlceni din formațiuni politice diferite.
Acestea sunt motivele principale pentru care credităm Partidul Mișcarea Populară cu șansa de a obține un mandat de deputat în județul Vâlcea.

Traian GUMINSKI