“Ana și Regatul Vitamin”- spectacol pentru copii în premieră la Teatrul Anton Pann, sâmbătă 14 mai, ora 11.30, Sala Studio

Teatrul Anton Pann vă face invitația de a participa în această sâmbătă de 14 mai, începând cu ora 11.30, la un spectacol în premieră pentru copii. Este vorba de ”Ana și Regatul Vitamin”, un spectacol interactiv pus în scenă de Mateea Marin, împreună cu actorii păpușari de la Teatrul Anton Pann. Mateea Marin, prin spectacol propus, trage un semnal de alarmă privind mâncarea de tip fast- food și consumul exagerat de dulciuri. Ea vine cu o formulă nouă care prin joc și dans îi învață pe cei mici despre ceea ce înseamnă alimentația sănătoasă și cât de importante sunt vitaminele care se găsesc în fructe și legume.
Textul este unul original care ne prezintă povestea Anei, o fetiță de 10 ani, care într-o seară va fi prinsă într-o lume de vis, în Regatul Junk Bombonia, acolo unde este împărăția dulciurilor. Prințesa Dulcineea, câștigătoare în urma războiului dintre Regele Legumin și Regina Fructela, care i-a și sechestrat, a transformat Regatul Vitamin în Regatul Dulciurilor, ținut din care cu greu mai scapi. Ana, personaj interpretat de Sophia Popescu, dându-și seama de pericolul în care a intrat, ajutată de noul ei prieten, generalul Morcovel, după ce reușește să-i elibereze pe Legumin și Fructela, face pace și pentru împăcare, pentru a-i mulțumi pe toți, stabilște niște reguli: 5 zile din săptămână vor mânca sănătos, iar cele două rămase vor fi zile de relaxare și cu ceva dulce. Spectacolul este f frumos, colorat, vesel, cu muzică bună și dans. O veți cunoaște pe Ana, rol interpretat de Sophia Popescu, alături de ceilalți actori ai Teatrului Anton Pann: Viorica Stamate, Marina Muntean, Felicia Ștefan, Maria Dospina și Cristian Bulagea. Scenografie și butaforie, Georgiana Marin; Construcție păpuși, Viorica Stamate; Regia- Mateea Marin.
”Ana si Regatul Vitamin” spectacol pentru copii în premieră, sâmbătă 14 mai, ora 11.30, Sala Studio a Teatrului Anton Pann. La sfârșitul acestei luni sunteți așteptați la o nouă premieră, dar până veți primi mai multe informații, haideți cu cei mici să vedeți și acest spectacol educativ, realizat special pentru ei.