Amenzi pentru nereguli pe drumurile vâlcene

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au acţionat sâmbătă, 25 februarie, pentru creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice ale judeţului, prilej cu care au aplicat peste 160 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 25.000 de lei şi au luat măsura suspendării dreptului de conducere autovehicule, faţă de 8 conducători auto. Acţiunile poliţiştilor vor continua.


Ieri, poliţiştii vâlceni au fost prezenţi în trafic, acţionând pentru prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care încalcă normele legale şi pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.
Au fost verificate autovehicule de transport marfă şi persoane, toţi conducătorii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest, au fost sancţionaţi 100 de conducători auto pentru depăşirea limitei legale de viteză, au fost depistaţi 4 şoferi care conduceau sub influenţa alcoolului, iar 63 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru alte abateri.
De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut 8 permise în vederea suspendării dreptului de conducere, respectiv 2 permise pentru depăşirea vitezei legale de deplasare pe drumurile publice, 4 pentru conducere sub influenţa alcoolului şi 2 pentru depăşire neregulamentară.