Alegeri locale inutile în Şirineasa! Primarul Ion Bebe Streinu este susţinut de întreaga comunitate

Comuna Şirineasa este una dintre localităţile în care alegerile locale au loc mai mult pentru înlocuirea unor consilieri locali. În privinţa primarului, majoritatea populaţiei nici nu concepe să-l schimbe prin vot pe ION BEBE STREINU un edil gospodar şi responsabil!
Streinu a ajuns viceprimar în 2000 și apoi primar în 2016. De atunci s-a remarcat prin numeroase inițiative de modernizare a infrastructurii. Printre acestea se numără asfaltarea drumurilor comunale, construirea de poduri moderne, modernizarea şi reabilitarea școlii din centrul localității,atragerea fondurilor pentru regularizarea torenților, care amenințau siguranța gospodăriilor. Cu fonduri guvernamentale a finalizat lucrările de asfaltare pe drumul comunal 122 și a construit un pod strategic peste pârâul Luncavăț.
Primăria a modernizat dispensarul local cu bani din bugetul comunei și a instalat iluminat economic pe arterele principale. Printre proiectele planificate pentru următorii ani se numără introducerea și extinderea rețelei de gaze naturale, continuarea construcției de trotuare și modernizare Căminului Cultural Șirineasa, achiziția unui microbuz școlar electric, modernizarea drumurilor agricole, construirea de piste pentru biciclete și capele funerare.
Șirineasa este acum un exemplu de administrare eficientă și responsabilă.
Fără a se abate de la legislație, primarul Ion Bebe Streinu și echipa sa au pus întotdeauna cetățeanul în centrul activității administrative, reușind să atragă fonduri importante pentru instalația de panouri fotovoltaice pe clădirile publice, îmbunătățind astfel sustenabilitatea energetică a comunei.
Ion Streinu este cunoscător al nevoilor locuitorilor și al provocările legislative actuale, el promite că va continua să lucreze pentru atragerea de investiții care să sprijine o infrastructură durabilă.
Unii din contracandidţi anunţaţi iniţial au renunţat la candidatură când au văzut primele sondaje de opinie.
Sperăm ca în 9 iunie cetăţenii din Şirineasa să voteze şi un consiliu local cât mai responsabil şi dispus să se angajeze în promovarea unor proiecte sustenabile.

Traian Guminski