Ajutaţi Liceul Teoretic din Măciuca să acceseze fonduri prin programul “Idei în Ţara lui Andrei”! Cu doar un vot putem ajuta micii meseriaşi să devină mari!

Liceul Teoretic Măciuca are şansa de a accesa fonduri printr-un proiect de reabilitare şi dotare a atelierului şcolar prin intermediul programului “Idei în Ţara lui Andrei”, competiție națională de proiecte de responsabilitate socială organizată de OMV Petrom.

Acest proiect își propune să susțină dezvoltarea învățământului vocațional din sudul județului Vâlcea. Concret, școala profesională din Măciuca ar urma să obțină fonduri pentru reabilitarea și dotarea unui atelier de lăcătușerie-mecanică.
„Le sunt recunoscător doamnei profesoare Anca Sichigea şi conducerii liceului pentru inițiativa de a participa cu acest proiect la competiția . Școala profesională din Măciuca funcționează de doar doi ani și încă sunt necesare investiții consistente pentru a îmbunătăți performanțele pe care le putem obține în sudul județului Vâlcea. Sunt convins că dotarea atelierului va duce la scăderea șomajului și a ratei de abandon școlar, la creștere economică în zona noastră, precum și la reducerea fenomenului de depopulare cu care toţi primarii din județul Vâlcea se confruntă”, a declarat primarul comunei Măciuca, Mugur Mărcoianu.

Mugur Marcoianu
Proiectul MESERIA, BRĂȚARĂ DE AUR este singurul din judeţ care susține dezvoltarea educației profesionale vâlcene şi poate fi votat pe internet, pe site-ul www.taraluiandrei.ro, până pe data de 1 decembrie 2016, ora 18.
Implicați-vă! Ajutaţi-i pe micii meseriaşi să devină mari. Vă mulţumim!