Agenţii economici, verificaţi de poliţişti

Premergător sărbătorilor pascale, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vâlcea desfăşoară acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul comerţului cu produse alimentare şi băuturi alcoolice. În cadrul acţiunilor de ieri, au fost vizaţi, 7 agenţi economici.

La nivel naţional, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române desfăşoară o acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor economice, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Arad, Braşov, Cluj, Giurgiu, Maramureş, Prahova, Satu Mare şi Timiş, la 11 agenţi economici ce depozitează şi distribuie produse alimentare, în special ouă.
La acţiune participă, alături de poliţişti specialişti din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Vâlcea.
Şi astăzi poliţiştii desfăşoară acţiuni în judeţul Vâlcea pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite comise în perioada premergătoare sărbătorilor pascale la societăţi specializate în comerţul cu produse alimentare şi băuturi alcoolice.
Până acum, poliţiştii vâlceni au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.550 de lei