A distrus maşina unui poliţist şi face închisoare! Mascaţii l-au ridicat joi din Berbeşti

Un bărbat de 46 de ani din Berbeşti va executa 2 ani şi şase luni închisoare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni pentru comiterea unei infracţiunii de ultraj.

Magistraţii Judecătoriei Horezu au decis contopirea pedepselor cu suspendare şi au emis mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe un bărbat de 46 de ani pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani şi şase luni închisoare.
În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că, în cursul lunii martie 2015 a comis infracţiunea de ultraj, distrugând autovehiculul, proprietatea personală, a unui poliţist, care l-ar fi sancţionat contravenţional. Întrucât acesta se sustrăgea de la executarea mandatului, la data de 17 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti, sprijiniţi de luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale l-au identificat pe condamnat pe raza oraşului Berbeşti. Acesta a fost transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni pentru executarea pedepsei.