A 25-a ediție a bâlciului anual la Orlești, o zi de sărbătoare pentru locuitorii comunei

Comuna Orlești se pregătește să sărbătorească sâmbătă, 29 iunie, de Sfinții Petru și Pavel. Aceasta va fi a 25-a ediție a bâlciului anual, un eveniment care adună comunitatea într-o zi de festivitate și tradiție.

Ziua va începe devreme, când soarele încă e jos pe cer, și va continua până seara târziu. „Cu mic, cu mare, toți sunt bineveniți să se bucure de bâlciul nostru tradițional. Va fi o zi de neuitat pentru toți cei care vin,” a declarat primarul Constantin Cîrstina.

Pe scenă, vor cânta unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai folclorului românesc. Printre aceștia se numără Taraful de la Iancu Jianu, Victorița Lăcătușu, Carmen Șerban, Liviu Dica, Daniela Gyorfi, Valentin Sanfira și Violeta Constantin. „Este o onoare să avem astfel de nume mari la Orlești,” spune primarul.

Nu doar artiștii consacrați vor fi prezenți. „Avem și talente locale care sunt gata să demonstreze că tradiția are continuitate în comuna noastră,” a adăugat primarul Cîrstina. În anticiparea participării unui număr mare de oameni la sărbătoare, primarul și echipa sa au pregătit surprize speciale pentru această zi deosebită.