„Toamna în Vatra Bălceștilor”, ediția I, la Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu”

Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu” va fi, pentru prima dată, gazda unui eveniment inedit deschis publicului larg, „Toamna în Vatra Bălceştilor”. Târgul de toamnă va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2024, începând cu ora 10:00. Vâlcenii sunt aşteptaţi la conacul recent restaurat, printr-un proiect iniţiat de Consiliul Judeţean Vâlcea.

“Este o Zi a Recoltei la conac. Așa cum am promis, în toate locațiile realizate sau reabilitate de Consiliul Județean Vâlcea, vom organiza evenimente care să aducă oamenii aproape de aceste locuri minunate. Muzeul Memorial „Nicolae Bălcescu” este o adevărată bijuterie, iar acest eveniment este ocazia perfectă pentru a vă bucura atât de frumusețea muzeului, cât și de atmosfera specifică sărbătorii recoltei.
Vă așteptăm să petreceți o zi specială, alături de familie și prieteni, într-un cadru autentic, cu muzică, mâncare și băuturi tradiționale. Veți avea ocazia să întâlniți și producători locali, iar programul va include o mulțime de activități pentru toate vârstele: ateliere de confecționat răchită, pictat dovleci, apicultură și multe altele.
Intrarea este GRATUITĂ! Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de o zi frumoasă de toamnă”, a transmis Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.