FOTO/VIDEO Expoziția “Anotimpuri”, la Râmnicu Vâlcea

Expoziția itinerantă de fotografie “Anotimpuri” a ajuns și la Râmnicu Vâlcea, la Galeria de Artă Cozia, după ce a fost admirată la Făgăraș, Deva și Hunedoara. Evenimentul reuneste un numar de 70 de fotografi din toată tara, si nu numai, organizaţi sub egida “La Conacul Fotografilor”.


Membrii grupului „La Conacul Fotografilor” reușesc sa surprinda prin emotie și culoare, aducand mai aproape de oameni, emotiile celor patru anotimpuri fotografiate in tara si peste hotare! Lucrarile sunt tiparite pe canvas 50×70 cm. „Expoziția a început la Făgăraș, a continuat la Deva, apoi la Hunedoara și iat-o la Rm. Vâlcea. Au participat peste 500 de lucrări. Se puteau posta 4 fotografii, câte una pentru fiecare anotimp. Selecția nu a fost deloc ușoară. Nu s-a ținut cont de prietenii sau de simpatii. Fiecare jurat a pus nota lui, de la 1 la 10. În clasamentul general a rezultat un final de 71 de fotografii”, ne-a declarat Ioan Ciubotaru, președinte Fotoclub Floarea de Colț Rm. Vâlcea.


„Este un proiect generos, expoziție merge în opt orașe ale României. Până la finalul anului sperăm să găsim resursele necesare pentru un proiect dedicat Centenarului Marii Uniri”, completează Viorel Pleșca, organizator. Lucrările pot fi văzute la Galeria de Artă Cozia Pasaj 2 până pe data de 27 aprilie, intrarea fiind gratuită. Expoziția va merge apoi la Curtea de Argeș, Pitești și Alexandria.

Gabi Cîrjaliu
Video Gabi Henning