FOTO/VIDEO Mircia Gutău: “Rm. Vâlcea este considerat orașul cu cele mai multe parcuri și locuri de joacă pentru copii”

Copiii din Cartierul Nord al Râmnicului au parte acum de un nou parc de joacă modern. Spaţiul de recreere complex are o suprafaţă de aproape 800 mp și conține un loc de joacă cu 9 echipamente complet noi, o zonă destinată adulţilor cu 4 aparate de fitness, bănci, alei, spaţii verzi şi un sistem elegant de iluminat public.


Cei mici, dar și părinții sau bunicii care-i însoțesc se bucură că își pot petrece timpul într-un mod plăcut. Conducerea municipalității vâlcene este mulțumită de modul în care și-au făcut treaba constructorii și spune că investițiile vor continua.


“Este un loc de joacă extraordinar de frumos. Acum am intrat într-un amplu proces de igienizare în Cartierul Nord. S-a schimbat total fața acestui loc, vom trece la amplasarea aleilor, a gărdurilor, împreună cu asociațiile de proprietari. Nu ne limităm doar la nvestițiile mari, copiii, bunicii și părinții trebuie să aibă unde să-și petreacă timpul liber. Vom schimba și ghenele de gunoi. Noi trebuie s furăm tot ceea ce este bun și din străinătate și din alte orașe ale României. Deja Rm. Vâlcea este considerat orașul cu cele mai multe parcuri și locuri de joacă pentru copii”, ne-a declarat Mircia Gutău, primar Râmnicu Vâlcea. Suplimentar, la spațiul de recreere s-a montat şi un sistem de supraveghere video, precum şi un punct modern de colectare a deşeurilor.

Gabi Cîrjalu
Video Gabi Henning