Doctorul Nicolae Badea vrea să doneze 3 miliarde Centrului Măciuca

Nicolae Badea, directorul DGASPC Vâlcea este unul dintre cei mai longevivi conducători de instituţii din judeţ. S-a remarcat permanent printr-o eficienţă deosebită şi un management performant motive pentru care, deşi apartenenţa sa la PNL este unanim cunoscută în judeţ, a fost păstrat în funcţie de conducătorii PSD ai Consiliului Judeţean care, oameni cu scaun la cap, nu au vrut să exmatriculeze din instituţie un profesionist.

Din păcate, când eşti corect şi munceşti, se găsesc mereu unii care să nu te sufere. Iar cei care au posibilitatea dintre ei, te înjură în public, te denigrează, scriu că eşti hoţ, corupt, că furi banul public, că nu ai grijă de bătrâni, că trebuie să fi demis şi închis.
După şedinţa de Consilu Judeţean susţinută marţi, doctorul Badea a contactat un avocat căruia i-a solicitat să pregătească actele pentru deschiderea unor acţiuni judecătoreşti împotriva unui jurnalist vâlcean care a declanşat o campanie de presă de denigrare a sa.
“Voi solicita pentru fiecare din cele trei articole incriminatorii daune de câte 1 miliard de lei vechi. Am studiat speţe similare şi am comparat daunele câştigate în instanţă de persoane care au fost jignite, calomniate şi insultate în grade mai mici decât mine. Cele trei miliarde de lei vreau să le donez bolnavilor de la Centrul Măciuca”, afirmă dr. Badea.
Precizăm că recent s-a încheiat un control de la Ministerul Muncii la Centrul Măciuca care dovedeşte că doctorul Badea nu este vinovat despre neregulile semnalate de unii jurnalişti bucureşteni despre acest centru. (T.G.)