430 de secţii de votare din judeţ verificate de pompierii vâlceni

În perioada premergătoare alegerilor parlamentare din data de 11.12.2016 angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au efectuat verificări în toate cele 430 de secții de votare de pe teritoriul întregului județ.

Cu acest prilej, au fost verificate locațiile și mijloacele de primă intervenție pentru apărarea împotriva incendiilor. De asemenea, în perioada desfășurării verificărilor, angajații ISU au efectuat și instruirea administratorilor locațiilor, iar la începutul acestei săptămâni președinții secțiilor de votare.
Printre recomandările transmise se regăsesc următoarele reguli:
– se interzice fumatul în interiorul secţiilor de votare;
– se interzice efectuarea lucrărilor cu foc deschis în clădire premergător şi pe durata desfăşurării procesului electoral;
În cazul producerii unui incendiu, se acţionează de urgenţă pentru evacuarea tuturor ocupanţilor clădirii precum şi a bunurilor importante (utilizate în procesul electoral, precum urme de vot, buletine de vot, ştampile, liste electorale, alte documente etc.); Se recomandă anunţarea incendiului la numărul de apel unic 112 și stingerea incendiului cu mijloacele de primă intervenţie.