Ospătăriță, agresată și tâlhărită într-un restaurant din Drăgăşani

O femeie angajată la un restaurant din Drăgăşani a fost victima unei agresiuni în noaptea de 3 martie, ora 00.24. Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Drăgăşani au intervenit, în urma unei sesizării telefonice.

În restaurant a intrat un bărbat necunoscut, care a cerut o cafea. După ce a fost servit, acesta a ameninţat-o pe vânzătoare, atât verbal, cât şi cu un cuţit, ca să-i dea banii din încasări şi telefonul mobil. Între cei doi a început un conflict, moment în care vânzătoarea a prins cuţitul, a cărui lama s-a rupt. Femeia, şi-a provocat astfel leziuni superficiale la mâna stângă, bărbatul s-a speriat şi a părăsit restaurantul, în fugă.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei de tentativă la tâlhărie. Este vorba despre D. Constantin, de 40 de ani, din municipiul Drăgăşani. Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la tâlhărie.
La data de 4 martie a.c., persoana bănuită de comiterea infracţiunii a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie. În prezent bărbatul este încarcerat în centrul de reţinere şi arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Vâlcea.